22 | 05 | 2018
Добро пожаловать, Гость
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Кумпяк

  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Кумпяк

#229272 01.11.2012 19:34
IMG_20121021_143706.jpg
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229273 01.11.2012 19:38
Дарагія сябры форуму, хачу ўсім падзякаваць, бо менавіта дзякуючы вам, мы крыху патрымалі маленькіх вьетнамскіх сьвінчоў, якія дзякуй Богу, пачалі паступова ператварацца ў ежу )))
IMG_20121021_144121.jpg
Спасибо сказали: Константин1961, bagun
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229275 01.11.2012 19:42
Кумпяк гэты (па расейску "окорок"Wink ў жытнёвым цесьце запечаны ў печы маёй каханай жоначкай, якая навучалася аднолькава смачна гатаваць і у печы, і на пліце. Смакатаааа....
  • bagun
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
  • Постов: 1693

Re: Кумпяк

#229276 01.11.2012 19:44
А де гарэлка..???
Изменено: 01.11.2012 19:45 от bagun.
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229277 01.11.2012 19:46
Забыўся дадаць, Зправа ў чыгуне гарохавы суп са сьвінымі рэбрамі, а ўнізе вінаградны кампот са свайго вінаграда. Не жыцьцё, а дзіўны сон
  • Лузер
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
  • Постов: 1503

Re: Кумпяк

#229278 01.11.2012 19:47
а рецепт?
…никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами всё дадут!
(С) Воланд, "Мастер и Маргарита"
  • mila
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
  • Постов: 833

Re: Кумпяк

#229279 01.11.2012 19:48
То что вкусно это да ,.но это еще и красиво.
Спасибо сказали: budrys

Re: Кумпяк

#229280 01.11.2012 19:52
budrys написал:
Забыўся дадаць, Зправа ў чыгуне гарохавы суп са сьвінымі рэбрамі, а ўнізе вінаградны кампот са свайго вінаграда. Не жыцьцё, а дзіўны сон

И чутка своей самогоночки....
На Бога надейся, а сам не плошай!
ЛПХ "ЗайКИ" Зайцевых Константина и Ирины.

  • bagun
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
  • Постов: 1693

Re: Кумпяк

#229281 01.11.2012 19:55
Точно так же ( в тесте) можно запечь гуся в печи ... это точно смакота...
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229282 01.11.2012 19:55
Кумпяк, вядома, можа быць і бяз цеста. І падавацца можа з грэчкай, паранымі бОбамі, дранікамі зь мясам, гуркамі, хлебам ды сьвежым малаком. Рэцэпт крыху пазьней, жоначка адыйшла.
IMG_20121018_185357.jpg
  • mila
  • Вне сайта
  • Живу я здесь
  • Постов: 833

Re: Кумпяк

#229292 01.11.2012 20:26
У меня к вам просьба узнайте у вашей хозяйки может она знает и рецепт соленого кумпяка.Буду вам очень благодарна,А то моя первая попытка засолить закончилась плачевно,
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229298 01.11.2012 20:43
я б Вам параіў цудоўную ўнікальную кнігу ў якой ёсьць сапраўдная беларуская кухня - "Літоўская гаспадыня". Там ёсьць усё. І як гатаваць, і як саліць, і як захоўваць. Карацей, маленечкая энцыкляпэдыя па сапраўднай беларускай кухні і гаспадарцы. Кніга была напісаная ў сярэдзіне ХІХ стагоддзя і была вынайдзена ў Магілёўскай бібліятэцы славутым Адамам Мальдзісам, які і пераклаў яе на беларускую мову з польскай. Напісала яе Ганна Цюндзявіцкая, якая проста запісвала усё тое, што бачыла і чула ад тагачасных жыхароў Меншчыны, якія тады зваліся літвінамі, адтуль і назва кнігі. Сам прыдбаў заўчора праз інтэрнэт. Тамака можна прыдбаць і "Нашу Страву" Алеся Белага, але яна часткова дюблюе "Літоўскую гаспадыню"
Изменено: 01.11.2012 22:43 от Zoltan.
Спасибо сказали: mila
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229301 01.11.2012 21:03
У чым галоўная перавага смажаньня ў печы? - ды ў тым, што ў адрозьненьні ад газоўкі, блін смажыцца адразу з двох бакоў )))
IMG_20120929_101559.jpg
  • lin77
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 56

Re: Кумпяк

#229417 02.11.2012 14:14
budrys написал:
я б Вам параіў цудоўную ўнікальную кнігу ў якой ёсьць сапраўдная беларуская кухня - "Літоўская гаспадыня". Там ёсьць усё. І як гатаваць, і як саліць, і як захоўваць. Карацей, маленечкая энцыкляпэдыя па сапраўднай беларускай кухні і гаспадарцы. Кніга была напісаная ў сярэдзіне ХІХ стагоддзя і была вынайдзена ў Магілёўскай бібліятэцы славутым Адамам Мальдзісам, які і пераклаў яе на беларускую мову з польскай. Напісала яе Ганна Цюндзявіцкая, якая проста запісвала усё тое, што бачыла і чула ад тагачасных жыхароў Меншчыны, якія тады зваліся літвінамі, адтуль і назва кнігі. Сам прыдбаў заўчора праз інтэрнэт. Тамака можна прыдбаць і "Нашу Страву" Алеся Белага, але яна часткова дюблюе "Літоўскую гаспадыню"
пож-та подскажите адрес где вы купили сию замечательную книгу.
  • budrys
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 66

Re: Кумпяк

#229455 02.11.2012 15:16
Злодзей-мадэратар зьнішчыў маю спасылку на інтэрнэт-краму. Zoltan, Вы што супраць беларускае кухні? Гэта не мая крама, я не гандлюю кнігамі, я архітэктар, які цікавіцца беларускай культурай. Гэта НЕ спасылка на порна-сайты! Можаце праверыць. Гэтая рубрыка прысьвечаная кухарству і я даю людзям спасылку на іншы сайт, які дасьць нашым з Вамі, сябрам, куды больш карыснае інфармацыі. Прашу больш не выдаляць. Дзякую. Прыдбаць кнігу можна тут:
knihi.by/spis/knihi/kucharstva
litouskaja_haspadynia_0.jpg
Спасибо сказали: lin77
  • Страница:
  • 1

Время создания страницы: 0.47 секунд

Последние комментарии

  • Цыплята,яйцо кур пород Маран NCC , BCC .

    • саша.by 03.05.2018 20:33
      Цыплята Маран . Две недели .
       
    • саша.by 22.04.2018 10:42
      Есть Цыплята маран . Новый вывод .
       
    • саша.by 20.04.2018 18:40
      Пожалуйста . Пусть растут и радуют . Smile
       
    • glo 10.04.2018 07:32
      Спасибо за цыплят марана . Все доехали .
       
    • саша.by 13.03.2018 11:40
      Цыплята Маран . Marans . есть .